Praktische informatie

Kosten en vergoeding

  • Intake en VoetreflexPlus behandeling € 55

eerste afspraak met uitgebreid onderzoek naar je klacht(en) en voetreflexPlus behandeling ca 90 min

  • VoetreflexPlus behandeling € 42,50

vervolg behandeling ca 60 min

Betaling en vergoeding

De kosten van de behandeling worden direct in rekening gebracht. Betaling kan bij voorkeur met de pin worden afgerekend maar contant mag ook. Je krijgt de factuur per email toegestuurd en deze kun je indienen bij uw zorgverzekeraar.

VoetreflexPlus behandelingen worden vanuit de aanvullende zorgverzekering geheel of gedeeltelijk vergoed. Ze vallen NIET onder het eigen risico. Raadpleeg je verzekeringspolis om te zien welk bedrag jouw zorgverzekering vergoedt of klik onderstaande link aan.

vergoedingenoverzicht 2020

Feettaal is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) en het RBCZ.

Werkwijze 

Tijdens de eerste afspraak vindt er een intake en anamnese plaats. Er worden vragen gesteld over de klacht zoals het ontstaan, de duur, de hevigheid, uw algehele gezondheid, al dan niet familiair. Na dit gesprek zal een analytische voetmassage volgen om de pijnlijke zones in de voet in kaart te brengen.  Afhankelijk van de klacht en de bevindingen zal een voorstel gedaan worden hoe vaak en met welke frequentie de behandeling zal gaan plaatsvinden.

Spelregels

De gegevens die door jou worden verstrekt worden in wederzijds vertrouwen en alleen voor de behandeling en praktijkadministratie gebruikt. Ivm de aangescherpte regels rondom de privency wet wordt je gevraagd een AVG formulier te ondertekenen.

Bij twijfels over jouw gezondheid of klacht stuur ik je door dan wel terug naar een reguliere arts.

Uw mobiele telefoon is uitgeschakeld zodat jij je volledig kan richten op de behandeling.

Er geldt een rookverbod in het gehele gebouw.

Heb je onverhoopt een klacht over de behandeling dan verwijs ik je graag door naar de geschillencommissie Wkkgz van de VNRT

De praktijk stelt zich niet aansprakelijk voor verlies, schade en/of diefstal van uw persoonlijke eigendommen.