VoetreflexPlus behandeling

Wat is voetreflexPlus?

Voetreflexmassage is een eeuwenoude behandelmethode afkomstig uit China en Egypte. Het is gebaseerd op de alternatieve wetenschap dat alle organen en lichaamsdelen weerspiegeld worden in de voeten. Een voetreflexoloog bekijkt en bevoelt de voet om verstoringen op te sporen. Met allerlei massagegrepen worden de verstoorde zones behandeld waardoor het zelf genezend vermogen in werking wordt gezet. De klachten zullen verminderen.

De Plus in de voetreflex massages zit in de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding, namelijk Traditional Chinese Medicine (TCM). Ik masseer niet alleen de voeten maar ook de meridiaanbanen die lopen op de onderbeen en onderarm. Ik maak gebruik van de acupunctuur punten zonder daar naaldjes voor te gebruiken.

In het behandelplan kies ik regelmatig voor een energetische massage. Dat zijn rustige, zachte massages die zich richten op verstoorde energieën en erg effectief werken bij klachten ontstaan door emotionele verstoringen.

VoetreflexPlus behandelingen zijn een mooie mix van natuurgeneeskundige én holistische zienswijze. Deze verschillende inzichten maken de behandelingen voor iedereen passend en uniek en zijn geschikt voor alle leeftijden.

picture3
Het lichaam weerspiegelt in de voet.