Over mij

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Total Health Academy waar ik geleerd heb de Westerse wetenschap, de Oosterse geneeskunde en het holistisch mensbeeld te integreren in de voetreflexbehandelingen. Dit maakt de massages uniek en individueel gericht.

Ik heb mij gespecialiseerd in gewichtsbeheersing en de vrouw en hormonen. Ik heb een verdieping gedaan in de Traditionele Chinese geneeswijze omdat ik hun zienswijze op geneeskunde fascinerend vind. Je leert te kijken naar het functioneren van het hele lichaam.

Mijn scriptie richtte zich op voetreflexPlus en heesheid met globus gevoelens (brok in de keel). Uit mijn onderzoek kan geconcludeerd worden dat de combinatie logopedie en voetreflexPlus zeer goed werkt. Ik ben dan ook blij en dankbaar dat uit dit onderzoek een samenwerking met de logopedist is voortgezet!

In augustus en september van 2020 zal ik een specialisatie doen op het gebied van zwangerschapsreflexologie. Daar heb ik nu al veel zin in!

Ik houd van lekker én verantwoord koken en eten!

Ik heb gekozen voor de naam Feettaal omdat het mijn beide vakgebieden weerspiegelt. In mijn werk als logopedist houd ik me onder andere bezig met taalstoornissen, met voetreflexologie “het lezen van de voet”. Voetreflextherapie kan tevens ondersteuning of verlichting geven bij logopedische problemen zoals globusgevoel (brok in de keel) of verkeerd adempatroon.