Over mij

Wat leuk dat je mijn site bezoekt. Ik ben Karina Schot en sinds februari 2017 heb ik mijn praktijk voor voetreflex. Mijn voetenavontuur begon met een heuse droom over voetreflex en deze heb ik gerealiseerd door te starten met de studie voetreflexPlus.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Total Health Academy waar ik geleerd heb de Westerse wetenschap, de Oosterse geneeskunde en het holistisch mensbeeld te integreren in de voetreflexbehandelingen. Dit maakt de massages uniek en individueel gericht.

Ik heb mij gespecialiseerd in gewichtsbeheersing en de vrouw en hormonen. Ik heb een verdieping gedaan in de Traditionele Chinese geneeswijze omdat ik hun zienswijze op geneeskunde fascinerend vind. Je leert te kijken naar het functioneren van het hele lichaam.

Mijn scriptie richtte zich op voetreflexPlus en heesheid met globus gevoelens (brok in de keel). Uit mijn onderzoek kan geconcludeerd worden dat de combinatie logopedie en voetreflexPlus zeer goed werkt. Het ontspannend effect in het lichaam geeft rust in het keelgebied. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam zorgt voor herstel van diepere lagen in het lichaam. Ik ben dan ook blij en dankbaar dat uit dit onderzoek een samenwerking met de logopedist is voortgezet!

Onlangs heb ik de bijscholing zwangerschapsreflexologie afgerond. Ben je zwanger en heb je klachten in je bekken, last van misselijkheid, het vasthouden van vocht dan kan ik je helpen deze klachten te verzachten. Ligt je kindje in een stuit ook dan kan ik je helpen middels voetreflexmassages.

Ik heb gekozen voor de naam Feettaal omdat het mijn beide vakgebieden weerspiegelt. In mijn werk als logopedist houd ik me onder meer bezig met taalstoornissen en als voetreflextherapeut lees ik je voet. In beide vakken streef ik naar maximale verbetering waardoor je beter en vitaler in je vel komt te zitten.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten in mijn praktijk

Feettale groet, Karina